Povrat i reklamacije

UVJETI POVRATA I REKLAMACIJA

Email: 6tocka2@gmail.com

Potrošači mogu reklamirati kupljene proizvode trgovcu na adresu sjedišta trgovačkog društva. Na zaprimljene pisane reklamacije odgovaramo u zakonom propisanom vremenskom roku od 15 dana. Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac artikl pregleda. U roku 14 dana ukoliko artikl nije korišten, kupac može zatražiti povrat bez prethodnog objašnjavanja. Povrat I zamjena su besplatni. Nakon isteka 14 dana, smatra se da je Kupac zadovoljan artiklom I nema povrata I zamjene.

 

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa.
Rokove unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca možete vidjeti u nastavku .

Postupak vraćanja proizvoda:
Ukoliko proizvod želite vratiti, kontaktirajte nas na e-mail 6tocka2@gmail.com ili na broj telefona 091 5450128.

Narut ćemo prikup proizvoda od strane kurirske dostave DPD te će kurir od Vas preuzeti proizvod. Proizvod mora biti zapakiran I ne korišten sa svim etiketama. Ukoliko je proizvod korišten, a svejedno ima neku manu slobodno nas kontaktirajte. Povrat ili zamjena proizvoda su potpuno besplatni.

 

Oštećenja i promjene na proizvodima koje su posljedica nepravilnog korištenja i ne postupanja u skladu s uputama za uporabu i uvjetima iz jamstvenog lista nisu pokrivena jamstvom.

Na zaprimljene pisane reklamacije odgovaramo u zakonom propisanom vremenskom roku od 15 dana. Reklamacije je potrebno slati e-mailom na adresu: 6tocka2@gmail.com.

 

 Način podnošenja prigovora potrošača
Sukladno čl. 10 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku osobno u poslovnom prostoru na adresu: Mašin svijet d.o.o. Jurja Kocijanića 11, 10430 Samobor  ili na e-mail 6tocka2@gmail.com (te ćemo Vam bez odgađanja pisanim putem potvrditi primitak prigovora)
Odgovor na prigovor dat ćemo Vam u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.

Sklapanje ugovora o kupoprodaji

Veseli koraci shop putem www.6tocka2.hr internet stranice, kao prodavatelj i korisnik kao kupac sklapaju ugovor o kupoprodaji sredstvima daljinske komunikacije (putem emaila, putem obrasca za narudžbu, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega).

Predmet i komercijalna svrha ugovora o kupoprodaji je narudžba tj. kupnja odabranog proizvoda putem www.6tocka2.hr internet prodaje uz plaćanje cijene toga proizvoda (dalje: Ugovor).

Ponudu Mašin svijet d.o.o.  za sklapanje Ugovora predstavljaju ovi Uvjeti i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz podatke o određenom proizvodu, koju ponudu korisnik kao kupac, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen Uvjetima prihvaća, a kojim prihvatom korisnika je sklopljen Ugovor između tvrtke Mašin svijet d.o.o. i korisnika.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje ugovorne strane od trenutka prihvata ponude tvrtke Mašin svijet d.o.o.od strane korisnika na jedan od slijedećih načina:
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe korisnika
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe putem telefonske linije

U razumnom roku nakon sklapanja Ugovora, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda korisniku će biti dostavljena potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14.), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem o jednostranom raskidu ugovora.

 

 

Pravo na jednostrani raskid ugovora

Korisnik ima pravo, ne navodeći razloge, jednostrano raskinuti Ugovor (narudžbu) u roku od 14 dana, a koji teče od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, proizvod koji je predmet Ugovora predan u posjed, odnosno u slučaju sklapanja Ugovora o usluzi, od dana sklapanja Ugovora.

Jednostrani ugovor se ne može raskinuti u ovim slučajevim:
– za već korištene, oprane ili na bilo koji način oštećene proizvode
– za namještaj ako ga je kupac sastavljao

– za zapečaćenu robu koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave (blazinice, dudice, grickalice, flašice, četke, izdajalice i sl.), te za tehničke proizvode koji su korišteni (izdajalice, monitori i sl.)

 

 Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

Provjeriti možete u OPĆIM UVJETIMA POSLOVANJA

Close My Cart
Close Wishlist
Close

Close
Navigation
Categories