Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Krajnje korisnike i odnose se na korištenje Internetske stranice gore navedenih domena.

Korištenjem Internetske stranice Krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice www.6tocka2.hr u skladu s njima. Pravo Korištenja Internetske stranice osobno je pravo Krajnjeg korisnika, i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole tvrtke Mašin svijet d.o.o.  te prihvaća da tvrtka Mašin svijet d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da pristup Internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

Mašin svijet d.o.o.  zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Nadalje, Mašin svijet d.o.o.  može prestati slati bilo koji dio informacija, ili bilo koju vrstu informacija, može promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka te može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike.

Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama.

Mašin svijet d.o.o.  se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i isporučeni krajnjem kupcu.

Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email masin.svijet@gmail.com

U slučaju da naručenog artikla, u trenutku narudžbe nema kao raspoloživog, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Ponekad se na web portalu www.6tocka2.hr korisnici pozivaju na sudjelovanje u anketama ili natjecanjima ili se poziv na sudjelovanje šalje u elektronskim obavijestima (e-časopis i sl.). Sudjelovanje u ovim manifestacijama, anketama ili natjecanjima je potpuno dobrovoljno i korisnik može izabrati želi li dati ove informacije ili ne. Zatražene informacije mogu uključiti informacije za kontakt (e-mail adresa, ime i adresa) ili demografske informacije (spol, dob i sl.). Informacije pribavljene na taj način, tj. anketom bit će korištene u svrhe praćenja ili unapređivanja korištenja i zadovoljstva korisnika. Kod natjecanja u nagradnim igrama i sličnim manifestacijama kontakt informacije koristit će se i za registriranje sudionika, objavu pobjednika, dodjeljivanje nagrada i sl.

Sloboda izbora / PRIVOLA
Davanje podataka prihvaćamo kao Vašu dobrovoljnu privolu kojom dopuštate da Vas i dalje možemo kontaktirati u marketinške svrhe te slati Vam e-časopise i različite obavijesti. Osobe koje se žele odjaviti s našeg e-časopisa (newslattera) i ostalih obavijesti mogu to učiniti u svakom trenutku slanjem maila s odjavom na 6tocka2@gmail.com

Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni)
Kada dođete na web portal www.6tocka2.hr, automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci . Iste informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica, te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Takvi se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Maloljetnici
Prema zakonu o zaštiti potrošača, ugovor (narudžbu) u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

KUPNJA

UVJETI KUPNJE/PRODAJE
Ovi uvjeti kupnje/prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.
Isporučitelj / Prodavatelj je Mašin svijet d.o.o. sa sjedištem u Samoboru, Jurja Kocijanića 11 .
Kupac / Potrošač robe je posjetitelj Web Shopa www.6tocka2.hr koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) ili prilikom pouzeća i pošalje narudžbu Prodavatelju.
Izražene cijene su maloprodajne s PDV-om.
Valuta je  EUR prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 , biti će prikazan I iznos HRK.

 1. Usluga

Na web portalu (internet trgovini) www.6tocka2.hr navedene su karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave koje vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U sve cijene je uključen PDV.
Ukoliko dođe do promjena rokova dostave ili bilo koje druge važne okolnosti potrebne za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti prodajni agenti web portala www.6tocka2.hr
Proizvodi će Vam biti dostavljeni u roku od 1-3 radna dana od potvrđene narudžbe,izuzev pojedinih otoka, ovisno o rasporedu DPD dostavne službe,a isti taj raspored možete pronaći na našoj web stranici, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme prodajni agent. Zadržavamo pravo produljenja roka isporuke u slučaju izvanrednih situacije, glede proizvodnje ili transporta robe.
Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Nakon završetka narudžbe pojavit će Vam se obavijest koja će potvrditi točnost i uspješnost narudžbe ili će upozoriti na nepravilnosti tokom narudžbe.
Ukoliko se pojave nepravilnosti kod narudžbe molimo da nas kontaktirate na: 6tocka2@gmail.com ili na broj 0915450128, te ćete na taj način provjeriti je li narudžba sigurno zaprimljena.

Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupovinu, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene podatke, rado ćemo Vam pomoći.
Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti u roku 14 dana od dana primitka proizvoda. Detaljnije informacije o povratu ili zamjeni možete pročitati dolje, pod točkom 4. nazvanom „Povrat proizvoda“.
Uvjeti pod kojima možete vratiti proizvode su navedeni pod točkom 4., ali Vas molimo da nas prije povrata kontaktirate na broj telefona 0915450128  kako bismo Vam objasnili postupak vraćanja proizvoda.

 1. Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle ukupne vrijednosti od 47,00 EUR na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod  47,00 EUR plaćaju se troškovi dostave u iznosu od 3,98 EUR (29,99 HRK).
Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.
Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.6tocka2.hr, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem, kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe ili uplatom na transakcijski račun ovisno o Vašem izboru prilikom narudžbe.

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučit će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca e-mailom odnosno telefonom zajedno sa informacijom o dostupnosti i predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda. Ukoliko proizvode nije moguće naknadno isporučiti, za neisporučene proizvode kupoprodajni ugovor se automatski raskida.
Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.

Detaljne uvjete dostave možete pročitati ovdje: https://6tocka2.hr/dostava/

 1. Uvjeti plaćanja

Plaćanje možete obaviti: TransakcijskiPouzećem, kreditnom ili debitnom karticom , Erste banke, Zagrebačke banke i Diners karticom.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

3.1. Plaćanje karticama (jednokratno)

 •  jednokratno svim karticama Zagrebačke banke, PBZa, Erste banke i Diners karticom, Raiffeisen banke 

Više o tome pročitajte na linku https://6tocka2.hr/nacini-placanja/

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

3.2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.
3.3. Općom uplatnicom, mobilnim ili Internet bankarstvom
Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

 1. Povrat proizvoda –reklamacije i odgovornost za materijalne nedostatke

Potrošači mogu reklamirati kupljene proizvode trgovcu na adresu sjedišta trgovačkog društva. U slučaju skrivenih nedostataka, koji nisu bili vidljivi prilikom preuzimanja, primjenjuje se odredba Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,0 78/15, 29/18, 126/21). Postojanje skrivenih nedostataka na proizvodu se može utvrđivati putem sudskog vještaka. Sukladno zakonu o obveznim odnosima potrošači mogu reklamirati proizvod 2 godine od kupnje.

Na zaprimljene pisane reklamacije odgovaramo u zakonom propisanom vremenskom roku od 15 dana. Reklamacije možete poslati e-mailom na 6tocka2@gmail.com  ili nas kontaktirati na broj 091545-0128. Prilikom reklamacije, svakom klijentu pristupamo individualno.

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa i ukoliko etikete I deklaracije s proizvoda nisu skinute, odnosno ukoliko proizvod nije korišten.
Rokove unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca možete vidjeti pod točkama 9.,10. i 11.

4.1 Postupak vraćanja proizvoda:
Proizvodi koje vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljavaju Vaša očekivanja moraju, pri povratu, biti potpuno neoštećeni, bez prljavštine, u nepromijenjenoj količini.
Povrat I zamjena vrše se besplatno po kupca, odnosno na trošak &točka2 shopa. Kupac je dužan obratiti nam se pismenim putem na email 6tocka2@gmail.com

5 . Način podnošenja prigovora potrošača
Sukladno čl. 10 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku osobno u poslovnom prostoru na adresu: Mašin svijet d.o.o., Jurja Kocijanića 11, 10430 Samobor  ili na e-mail 6tocka2@gmail.com (te ćemo Vam bez odgađanja pisanim putem potvrditi primitak prigovora)
Odgovor na prigovor dat ćemo Vam u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.

 1. Sklapanje ugovora o kupoprodaji

6.1. 6točka2 shop putem www.6tocka2.hr internet stranice, kao prodavatelj i korisnik kao kupac sklapaju ugovor o kupoprodaji sredstvima daljinske komunikacije (putem emaila, putem obrasca za narudžbu, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega).
6.2. Predmet i komercijalna svrha ugovora o kupoprodaji je narudžba tj. kupnja odabranog proizvoda putem www.6tocka2.hr internet prodaje uz plaćanje cijene toga proizvoda (dalje: Ugovor).
6.3. Ponudu 6točka2 shopa za sklapanje Ugovora predstavljaju ovi Uvjeti i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz podatke o određenom proizvodu, koju ponudu korisnik kao kupac, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen Uvjetima prihvaća, a kojim prihvatom korisnika je sklopljen Ugovor između tvrtke Mašin svijet d.o.o. i korisnika.
6.4. Ugovor stupa na snagu i obvezuje ugovorne strane od trenutka prihvata ponude tvrtke Mašin svijet d.o.o. od strane korisnika na jedan od slijedećih načina:
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe korisnika
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe putem telefonske linije
6.5. U razumnom roku nakon sklapanja Ugovora, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda korisniku će biti dostavljena potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14.), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem o jednostranom raskidu ugovora.

 1. Pravo na jednostrani raskid ugovora

Korisnik ima pravo, ne navodeći razloge, jednostrano raskinuti Ugovor (narudžbu) u roku od 14 dana, a koji teče od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, proizvod koji je predmet Ugovora predan u posjed, odnosno u slučaju sklapanja Ugovora o usluzi, od dana sklapanja Ugovora.

Jednostrani ugovor se ne može raskinuti u ovim slučajevim:
– za već korištene, oprane ili na bilo koji način oštećene proizvode
– za namještaj ako ga je kupac sastavljao

– za zapečaćenu robu koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave (blazinice, dudice, grickalice, flašice, četke, izdajalice i sl.), te za tehničke proizvode koji su korišteni (izdajalice, monitori i sl.)

 1. Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

8.1. Za ostvarenje prava na jednostrani raskid Ugovora, korisnik mora obavijestiti 6tocka2 shop o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu Mašin svijet d.o.o. , Jurja Kocijanića 11, 10430 Samobor, ili elektroničkom poštom na 6tocka2@gmail.com, a u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, ili se može koristiti i priloženim pisanim obrascem za jednostrani raskid Ugovora.
8.2. Obrazac za jednostrani raskid Ugovora korisnik može preuzeti ovdje: Obrazac-o-jednostranom-raskidu-ugovora-6tocka2 , elektronički ispuniti i poslati elektroničkom poštom na 6tocka2@gmail.com, a u kojem će mu slučaju Mašin svijet d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom. Obrazac-o-jednostranom-raskidu-ugovora-6tocka2

 1. Učinci jednostranog raskida ugovora

9.1. Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat zaprimljenog novca uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od u roku od 14 dana od dana kada su 6tocka2 shop  zaprimili korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.
9.2. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu, a u slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat.
Povrat novca 6tocka2 shop može izvršiti tek nakon što im proizvod bude vraćen ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je proizvod poslan nazad.

9.3. Korisnik je dužan proizvod predati kuriru kojeg će naručiti tvrtka Mašin svijet d.o.o. ili ga poslati na adresu Mašin svijet d.o.o., Jurja Kocijanića 11, Samobor 10430 bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14  dana od dana kada je Mašin svijet d.o.o. uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora, te sve izravne troškove povrata proizvoda korisnik mora snositi sam.

9.4. Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

 1. Jamstvo privatnosti
  Mašin svijet d.o.o.   obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.
  Svi djelatnici Mašin svijet d.o.o.     i poslovni partneri obvezni su poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje (npr. newslettera…).

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu  6tocka2 shopa  čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima  6tocka2 shop-a  kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.

6tocka2 shop  jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine www. 6tocka2.hr neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom korisnik potvrđuje točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da 6tocka2  shop može, skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

 1. Zaštita podataka

Svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će se u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti.

Domena www. 6tocka2.hr će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana posebnim zakonom.

 1. Odustajanje od narudžbe
  U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.6tocka2.hr kontaktirajte nas na broj telefona 091 545 0128, ili na e-mail adresu: 6tocka2@gmail.com
  Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti.
 1. Obavijest o promjenama
  Ukoliko dođe do bilo kakve promjene u vezi OPĆIH UVJETA te svih drugih dokumenata koji su povezani sa Općim uvjetima ili nekih drugih informacija na našim Internet stranicama i/ili na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno, kao takve, od datuma objavljivanja one će odmah biti pravovaljane, stoga Vas molimo da prije upotrebe ove internet stranice  sve prethodno navedene linkove na povezane dokumente.
 2. Rješavanje sporova
  Platforma Europske komisije za rješavanje sporova putem Interneta omogućuje rješavanje sporova vezanih uz kupnju kako u tuzemstvu tako i u inozemstvu.

Pristup platformi: //ec.europa.eu/consumers/odr/Potvrda prethodne obavijesti
Prihvaćanjem ovih općih prodajnih i jamstvenih uvjeta, potvrđujete da ste primili prethodnu obavijest

Također, za rješavanje sporova na sudu, nadležan je sud u Zagrebu.

KONTAKT PODACI:

Mašin svijet d.o.o.

Jurja Kocijanića 11, 10430 Samobor

Oib: 03497586521

Kontakt: 091 5450128

Adresa elektroničke pošte:  masin.svijet@gmail.com

Služba za korisnike: Pon-Pet 08:00-18:00

Kontakt: 6tocka2@gmail.com

 (Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika)

Close My Cart
Close Wishlist
Close

Close
Navigation
Categories